Beázott a mobilod/tableted/számítógéped/macbookod ? Szeretnéd hogy túlélje?

Akkor azonnal hozd be hozzánk!

9.990Ft-tól! (készülék függő, érdeklődj telefonon)

Egy beázott okos telefon újra bekapcsolásakor a feszültség hatására a különböző alaplapi elemek könnyen tönkremehetnek, ami akár végleges javíthatatlan állapot is lehet, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet.

Ezt a problémát megelőzve, ha víz éri mobilunkat azonnal kapcsoljuk azt ki, majd hozzátok be hozzánk, ahol mi a készüléket szétszereljük és szakszerű eljárással, úgynevezett ULTRAHANGOS tisztításnak vetjük alá a készülék alaplapját, amely magas frekvencián rezegteti a részecskéket, így megtisztítva az esetleges oxidálásoktól és vízkövektől az alaplapot.

Ezek után természetesen az alaplaphoz csatlakozó egyéb elemek csatlakozóját (pl. akksi, kamera, bekapcsoló flex) is megtisztítjuk az erre a célra megfelelő folyadékkal(PCC), hogy később se okozzanak esetleges meghibásodást.

Sajnos előfordul azonban, hogy a beázott készülék a megfelelő eljárás hatására sem lesz életképes, ennek több oka is van:

  • Gyárilag nem vízálló a telefon

  • A gyárban nem megfelelően lett össze szerelve

  • Volt már szétszedve

  • Szerencsétlenül éri a víz (pl. a töltő nyílásnál és a hangszóróknál könnyedén beszivároghat)

  • Túl sok ideig érte víz

  • Bekapcsoltuk, töltőre dugtuk miután beázott

  • stb…

A lényeg, ha elázott a mobilotok, azonnal forduljatok hozzánk, hogy mielőbbi segítséget tudjunk nyújtani!

(iPhone/iPad/Macbook/Windows PC/Android készülékek)

iDrive Phone

Néhány szerviz fotó a vízkár okozta károkról:

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Bevizsgálás/Állapotfelmérés


Szervizelés előtt, lehetőséged van átnézetni a készülékedet, amelynél kiderül, hogy mekkora költségek is merülhetnek fel a javítás során. Ha kéred a javítást, akkor a BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT (3.490 FT) ELENGEDJÜK!

Hangszóró cseréje


Sajnos előfordul, hogy a hangszórónk halk, torz, vagy egyáltalán nem is ad ki hangot. Ezt több tényező is okozhatja. Bevizsgálás után derül ki, a tényleges hiba okozója, amely vagy komplett HANGSZÓRÓ cserét vagy csak tisztítást von maga után. (Tisztítás: 3.990Ft)

Törött kijelző cseréje


Az mobiltelefonok mára már elengedhetetlen eszközeink. Egy óvatlan baleset következtében nagy eséllyel a kijelző bánja. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. Így azt gyorsan és olcsón eltudjuk végezni.

Akkumulátor cseréje


Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. De nálunk van rá megoldás! Először bemérjük az akkumulátort, hogy valóban az e a probléma okozója, majd 5-10 perc alatt ki is cseréljük azt. Árainkról a "Szerviz" menüpont alatt olvashattok.