HUAWEI
Szerviz

KIJELZŐ csere

Utángyártott, vagy GYÁRI(keretes) kijelzővel dolgozunk! Főképp a komplett keretes kijelző cserét ajánljuk, ha még sokáig akarod használni készülékedet :)

AKKUMULÁTOR csere

Az akkumulátor cseréje elengedhetetlen, ha már hamar lemerül mobilunk! Nem érdemes halogatni, hisz felpuffadhat – ezáltal tönkre téve akár a kijelzőt is! Plusz, te sem szeretnéd ha egy fontos pillanatkor kapcsoljon ki épp a készüléked!

Flex kábelek-Antennák

Gyenge hálózati kapcsolat? Wifi jelerősség gyenge?
Gyakran egy antenna, vagy csak egy átvezető flex csere megoldja a problémát!

Vízkár

Elázott a készüléked? Folyadék érte? Azonnal hozd be hozzánk, ahol soron kívül megkezdjük az ultrahangos tisztítást! Ez után derül csak ki, hogy életre kelthető e még, vagy sem! Nem érdemes várni, ezzel növelve a „túlélési” esélyt!

Alaplapi javítás

Nem kapcsol be? Nem reagál semmire? Ez lehet egy rövidzárlat, vagy az alaplap komolyabb hibája is! Hozd be hozzánk-bevizsgálás után árajánlatot adunk a javításra!

Hydrogel fólia

Bármilyen típusra 5.000Ft-ért tudunk hydrogél védőfóliát felhelyezni mobilodra.

Szerviz árak

A rengeteg HUAWEI típusra tekintettel ÁRLISTÁNK nincs, de árajánlatot tudunk adni. Keress minket elérhetőségünk egyikén, ahol 15 percen belül adunk egy árajánlatot!

Bevizsgálás/Állapotfelmérés


Szervizelés előtt, lehetőséged van átnézetni a készülékedet, amelynél kiderül, hogy mekkora költségek is merülhetnek fel a javítás során. Ha kéred a javítást, akkor a BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT (3.490 FT) ELENGEDJÜK!

Vízkáros készülékek javítása


A víz-folyadék káros készülékek szintén gyakoriak. Ha folyadék érte szeretett készülékedet, azonnal fáradj be hozzánk hogy tudjunk segíteni! Bővebben a VÍZKÁRRÓL ide kattintva tudsz olvasni.

Törött kijelző cseréje


Az mobiltelefonok mára már elengedhetetlen eszközeink. Egy óvatlan baleset következtében nagy eséllyel a kijelző bánja. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. Így azt gyorsan és olcsón eltudjuk végezni.

Akkumulátor cseréje


Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. De nálunk van rá megoldás! Először bemérjük az akkumulátort, hogy valóban az e a probléma okozója, majd 5-10 perc alatt ki is cseréljük azt. Árainkról a "Szerviz" menüpont alatt olvashattok.