Nem működik a home gombod ? Nem reagál a nyomásra?

Az APPLE az iPhone 7-és 8-as készülékeknél az eddig megszokott mechanikus gomb helyett immáron egy nem benyomható, úgymond érintős gombot tett, amelyet megérintve a haptikus rezgő motornak köszönhetően, olyan érzetet kelt mint ha benyomnánk a gombot.

Sajnos ha a gomb valamilyen oknál fogva meghibásodik, akkor az javíthatatlan marad. Sem az ujjlenyomat olvasó funkció, sem a gomb funkció(visszalépés) nem fog működni, hiába cseréljük ki a gombot.

– A gomb csak a saját hozzárendelt alaplapjával működik

…Egészen idáig, mivel nálunk mostantól javítható a GOMB FUNKCIÓJA! Tehát az ujjlenyomat olvasó funkciója továbbra sem fog működni, viszont végre használhatjuk a gombunkat a menüben való visszalépésre.

A hibás HOME GOMB okozta hibák: 

1. Home gomb melegedése, zárlat keletkezése
2. A készülék gyors merülése
3. Gyakran nem „felébredő” kijelző
4. Vissza lépésre nem reagál
5. A rendszer nem töltődik be

A javítást a következő eszközökön tudjuk elvégezni:

iPhone 7
iPhone 7 PLUS
iPhone 8
iPhone 8 PLUS

Hátrány:

TOUCH-ID UJJLENYOMAT OLVASÓ nem fog működni!

iDrive Phone

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Bevizsgálás/Állapotfelmérés


Szervizelés előtt, lehetőséged van átnézetni a készülékedet, amelynél kiderül, hogy mekkora költségek is merülhetnek fel a javítás során. Ha kéred a javítást, akkor a BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT (3.490 FT) ELENGEDJÜK!

Hangszóró cseréje


Sajnos előfordul, hogy a hangszórónk halk, torz, vagy egyáltalán nem is ad ki hangot. Ezt több tényező is okozhatja. Bevizsgálás után derül ki, a tényleges hiba okozója, amely vagy komplett HANGSZÓRÓ cserét vagy csak tisztítást von maga után. (Tisztítás: 3.990Ft)

Törött kijelző cseréje


Az mobiltelefonok mára már elengedhetetlen eszközeink. Egy óvatlan baleset következtében nagy eséllyel a kijelző bánja. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. Így azt gyorsan és olcsón eltudjuk végezni.

Akkumulátor cseréje


Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. De nálunk van rá megoldás! Először bemérjük az akkumulátort, hogy valóban az e a probléma okozója, majd 5-10 perc alatt ki is cseréljük azt. Árainkról a "Szerviz" menüpont alatt olvashattok.