HASZNÁLT iPhone / iPad KÉSZÜLÉKEK FELVÁSÁRLÁSA

AZONNAL! KÉSZPÉNZEL!

AKÁR Új-alig használt is!

Eladnád a már megunt készülékedet?

Kérjük töltsd ki árajánlat kérő űrlapunkat, amelyre általában 2 órán belül válaszolunk!

Az ajánlatkérés menete:

1. Töltsd ki a lenti űrlapot
2. Általában 2 órán belül válaszolni fogunk, email-ben!
3. Ha tetszik az ajánlat, akkor akár még aznap megvásároljuk tőled a készüléket (igény esetén HÁZHOZ is megyünk VESZPRÉM körzetében)

A CSILLAGGAL JELÖLT MEZŐK KITÖLTÉSE KÖTELEZŐ! *
  FONTOS! Árajánlatunk tájékoztató jellegű, konkrét végleges árat személyesen a termék MEGTEKINTÉSE után tudunk adni!

  Tudni kell, hogy használt készülékeket mi továbbértékesítjük, ezeknek van vonzata(GARANCIA vállalás/TOVÁBB Számlázás/Hírdetés) – így csak is PIACI ÁR alatt tudunk felvásárolni!

  Bevizsgálás/Állapotfelmérés


  Szervizelés előtt, lehetőséged van átnézetni a készülékedet, amelynél kiderül, hogy mekkora költségek is merülhetnek fel a javítás során. Ha kéred a javítást, akkor a BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT (3.490 FT) ELENGEDJÜK!

  Hangszóró cseréje


  Sajnos előfordul, hogy a hangszórónk halk, torz, vagy egyáltalán nem is ad ki hangot. Ezt több tényező is okozhatja. Bevizsgálás után derül ki, a tényleges hiba okozója, amely vagy komplett HANGSZÓRÓ cserét vagy csak tisztítást von maga után. (Tisztítás: 3.990Ft)

  Törött kijelző cseréje


  Az mobiltelefonok mára már elengedhetetlen eszközeink. Egy óvatlan baleset következtében nagy eséllyel a kijelző bánja. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. Így azt gyorsan és olcsón eltudjuk végezni.

  Akkumulátor cseréje


  Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. De nálunk van rá megoldás! Először bemérjük az akkumulátort, hogy valóban az e a probléma okozója, majd 5-10 perc alatt ki is cseréljük azt. Árainkról a "Szerviz" menüpont alatt olvashattok.