Itt van, amire vártál !

Speckó-esetleg ritka mobilod van? Vagy eleged van az üvegfóliából? Ha eddig számodra megfelelő fóliát kerestél, megtaláltad 😎✅👍

Szinte tuti biztos, hogy nálunk nem fogsz ebben hiányt szenvedni.

Az egyedileg legyártott, kivágott fóliát helyben, 5 PERC alatt előkészítjük, majd fel is helyezzük!

🟢 Legyen az Hátlap, Előlapi, Okosóra, Fényképezőgép, Elektromos cigaretta, Nintendo Switch, Fülhallgató fólia, nálunk több mint 5000 féle modellhez tudunk neked fóliát varázsolni készülékedre.
A Fóliáról:
💎HD kvantumfilm nagy rugalmasságú, ütésálló, élvédelem.📲
Teljesen átlátszó, a képernyő teljesen fedett.
Rugalmas kompozit anyag, nagy rugalmasság, nagy feszültség
Egyedi technológia, ujjlenyomat-mentes használat.
Kiváló rugalmasság, hatékony ütéselnyelés és nyomásállóság.
Mesterséges szintetikus optikai memória kristály segítségével, külső erő hatására, gyorsan visszanyeri eredeti állapotát, ❗️24 órán❗️ belül kijavítja az apró karcolásokat, hatékonyan védi a telefon képernyőjét.

Ára egységesen, készüléktől független:

Előlapra: 5.000 FT
Hátlapra: 5.000 Ft
2in1 HÁTLAPRA+ELŐLAPRA: 8.000 FT

Van CARBON mintás fólia is hátlapra, erről videót IDE kattintva tudsz nézni!

Ezen felül iPhone-készülékekre elérhetőek teljes kijelződ lefedő üvegfóliák-illetve kerámia védőfóliák is! (Gyere el hozzánk és segítünk a választásban)

Bevizsgálás/Állapotfelmérés


Szervizelés előtt, lehetőséged van átnézetni a készülékedet, amelynél kiderül, hogy mekkora költségek is merülhetnek fel a javítás során. Ha kéred a javítást, akkor a BEVIZSGÁLÁSI DÍJAT (3.490 FT) ELENGEDJÜK!

Hangszóró cseréje


Sajnos előfordul, hogy a hangszórónk halk, torz, vagy egyáltalán nem is ad ki hangot. Ezt több tényező is okozhatja. Bevizsgálás után derül ki, a tényleges hiba okozója, amely vagy komplett HANGSZÓRÓ cserét vagy csak tisztítást von maga után. (Tisztítás: 3.990Ft)

Törött kijelző cseréje


Az mobiltelefonok mára már elengedhetetlen eszközeink. Egy óvatlan baleset következtében nagy eséllyel a kijelző bánja. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. Így azt gyorsan és olcsón eltudjuk végezni.

Akkumulátor cseréje


Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. De nálunk van rá megoldás! Először bemérjük az akkumulátort, hogy valóban az e a probléma okozója, majd 5-10 perc alatt ki is cseréljük azt. Árainkról a "Szerviz" menüpont alatt olvashattok.